Eenvoud én keuzevrijheid?

Elke werkgever is anders en stelt andere eisen aan een pensioenregeling. Daarom vinden we het belangrijk dat werkgevers wat te kiezen hebben. Of ze nu één of heel veel werknemers hebben. Met de juiste mix kunnen zij het pensioen aan laten sluiten op hun eigen manier van werken en de wensen van werknemers. Met keuze uit verschillende gerenommeerde risicoverzekeraars en vermogensbeheerders.

Eenvoud én keuzevrijheid

Ons assortiment

Wij bieden de perfecte balans tussen eenvoud en maatwerkmogelijkheden. Een uitgekiende samenwerking met uitbestedingspartners zorgt voor goede beleggingsrendementen en kostenefficiëntie, zodat de werknemers van uw klant een hoger pensioen kunnen opbouwen.

Module Pensioenabonnement:
eenvoud, gemak en lage kosten

Met de module Pensioenabonnement adviseert u uw klant een eenvoudige en overzichtelijke pensioenregeling.

 • Eenvoud en gemak
 • Maximale flexibiliteit tegen scherpe tarieven
 • Een moderne en digitale pensioenregeling

Het Pensioenabonnement is een complete pensioenregeling op basis van een beschikbare premie. Werkgevers bieden werknemers daarmee de zekerheid dat hun pensioen goed geregeld is. De afspraken zijn helder en de kosten overzichtelijk. Het pensioenabonnement voldoet altijd aan de actuele wet- en regelgeving. Wijzigingen in de wet- en regelgeving passen wij automatisch in de afspraken aan. Het Pensioenabonnement is een pensioenregeling voor onbepaalde tijd en heeft een opzegtermijn van twee maanden.

Pensioenreglement Pensioenabonnement Aegon PPI
Uitvoeringsovereenkomst Pensioenabonnement Aegon PPI

Module Pensioencontract: keuzevrijheid met unieke combinatiemogelijkheden

Met de module Pensioencontract kiest uw klant voor een overzichtelijke pensioenregeling die unieke combinatiemogelijkheden biedt. En deze combinatiemogelijkheden bieden wij al vanaf één werknemer. Dit kan een uitkomst zijn als er al bestaande afspraken zijn.

 • Meer keuze binnen een passende pensioenregeling
 • Onafhankelijke vermogensbeheerder
 • Moderne en digitale pensioenregeling

Ook de module Pensioencontract is een complete pensioenregeling op basis van een beschikbare premie en voldoet altijd aan de actuele wet- en regelgeving. Het Pensioencontract biedt uw klant unieke keuzemogelijkheden:

 1. Risicoverzekeringen
  Uw klant kan kiezen voor Aegon of elipsLife als risicoverzekeraar voor de dekking van de overlijdens- en arbeidsongeschiktheidsrisico’s.
 2. Vermogensbeheerder
  Uw klant kan kiezen tussen vermogensbeheer uitgevoerd door Aegon Asset Management of voor het Multimanagement van TKP Investments.

  Welke uitvoering uw klant ook kiest, in beide gevallen krijgt uw klant topkwaliteit en doelgericht pensioenbeleggen, ingevuld met een mix aan passief en actief beheer.

 3. Overige mogelijkheden
  Naast de keuze voor risicoverzekeraar en vermogensbeheerder, bieden wij meer keuzes, bijvoorbeeld in contractduur.

Module Persoonlijk Pensioen: persoonlijk inzicht als sleutel tot meer pensioenadvies

Nu pensioenen soberder en onzekerder worden, neemt het belang van financiële planning toe. Persoonlijk maatwerk is hierbij niet alleen essentieel, maar tegenwoordig gelukkig ook prima laagdrempelig te realiseren. Bijvoorbeeld met Persoonlijk Pensioen. Persoonlijk Pensioen kan de werkgever afnemen als aanvullend product bovenop zijn pensioenregeling. Het biedt werknemers inzicht, overzicht en handelingsperspectief. Terwijl ook adviseurs toegang kunnen krijgen om inzicht te krijgen en advies op maat te geven.

Compleet assortiment

Natuurlijk krijgt u met Aegon Cappital ook alle voordelen van Aegon Zakelijk. Aegon Zakelijk biedt u een compleet assortiment aan (pensioen)producten voor werkgevers en werknemers. Een netto pensioenregeling of arbeidsongeschiktheidsverzekering regelt u eenvoudig voor uw klanten. Maar ook innovatieve uitvoerders zoals Stap Algemeen Pensioenfonds en Knab bank behoren tot de mogelijkheden.

Vraag een offerte aan!