Persoonlijke aandacht en digitale ondersteuning?

Sommige zaken regelt u liever zelf, andere zaken regelt u liever in overleg. Daarom combineren we gebruiksvriendelijke portalen en geavanceerde administratiesystemen met een toegewijd Serviceteam dat u persoonlijk helpt.

Persoonlijke aandacht en digitale ondersteuning?

Persoonlijk contact met ons gespecialiseerde Serviceteam

Een goede adviseur is voor ons een onmisbare schakel tussen onze expertise van vermogensbeheer en het goede pensioen van de werknemer. Daarom bundelen we onze krachten intern, met onze adviseurs én met onze uitvoeringspartners.

Speciaal voor adviseurs hebben wij het Serviceteam. Eén gespecialiseerd team waar u als adviseur terecht kunt met al uw vragen. Van het aanvragen van een offerte en vragen over uitstaande offertes tot vragen over de uitvoering van de pensioenregeling van uw klanten of onze module Persoonlijk Pensioen.
Ons team is van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur bereikbaar via telefoonnummer (070) 344 45 08 en via het e-mailadres service@aegoncappital.nl.

Gemak met onze gebruiksvriendelijke portalen

Gemak dient de mens. En wij maken het u graag gemakkelijk. Met het adviseursportaal kunt u uw klanten online, 24 uur per dag volgen en begeleiden.

U vindt hier alle informatie over uw klanten zoals een overzicht van de regeling per klant inclusief productkenmerken, documenten en rapportages die uw inzicht geeft in keuzes die werknemers hebben gemaakt binnen hun pensioenregelingen.

Regie in eigen hand

Natuurlijk willen wij dat werknemers optimaal gebruikmaken van de keuzes die hun pensioenregeling biedt. Daarom bieden we u binnen onze module Persoonlijk Pensioen  toegang tot Mijn Aegon Cappital voor werknemers. Zo kunt u het persoonlijke Pensioenplanner van werknemers inzien. Dit stelt u in staat om de regie te nemen en werknemers individueel te begeleiden bij het maken van de keuzes binnen de pensioenregeling, zoals:

  • Nu al een keuze maken voor doorbeleggen na pensioendatum?
  • Welke manier van beleggen past het beste?
  • Wel of geen Anw-hiaatpensioen verzekeren?
  • Wel of niet extra inleggen?

Bent u als adviseur gemachtigd door een werkgever? 

Dan kunt u op het werkgeversportaal eenvoudig wijzigingen digitaal aan ons doorgeven.

  • Mutaties in het werknemersbestand doorgeven,

  • premienota’s bekijken én
  • bedrijfs en werknemersgegevens controleren.

inloggen werkgeversportaal

Vanzelfsprekend blijven wij continu verbeteringen doorvoeren in het werkgevers- en adviseursportaal om nog beter aan uw wensen tegemoet te komen.

Waarmee kunnen we u helpen?