Onze partners

Een goed pensioen begint bij een betrouwbare partner met de juiste kennis. Aegon Cappital is die partner, ook dankzij een groep gerenommeerde partners. 

TKP Pensioen

TKP Pensioen verzorgt de pensioenadministratie en de communicatie met werknemers en werkgevers voor Aegon Cappital. Met de uitvoering en ondersteuning van meer dan dertig pensioenfondsen is TKP een zeer ervaren pensioenuitvoeringsorganisatie. En één van de grootste. TKP loopt voorop dankzij een geoliede administratieve organisatie en de hoge kwaliteit van de dienstverlening. TKP heeft meer dan 10 jaar ervaring met de uitvoering van beschikbare premieregelingen en is een dochteronderneming van Aegon Nederland N.V.

Aegon

We vergroten het financiële bewustzijn en de financiële zelfstandigheid van onze miljoenen klanten. Door te informeren, alternatieven te tonen, passend advies te geven en producten en diensten te leveren, die voor elke levensfase van belang zijn. Of het nu gaat om pensioenen, verzekeringen of vermogensbeheer.

elipsLife

elipsLife is een B2B levensverzekeringsmaatschappij en biedt verzekeringen aan die de financiële gevolgen van overlijden en arbeidsongeschiktheid dekken. Oplossingen voor werkgevers en zelfstandigen ter dekking van overlijden en invaliditeit staan daarbij voorop. elipsLife is op de Europese markt georiënteerd en de enige aanbieder van alle risicodekkingen via één loket.

Aegon Asset Management

Aegon Asset Management voert het vermogensbeheer voor Aegon Cappital uit. Aegon Asset Management heeft een grote bewezen expertise in pensioengericht vermogensbeheer en beheert daarbij zelf vastrentende waarden, vastgoed en grondstoffen. 

TKP Investments

TKP Investments (TKPI) voert het vermogensbeheer voor Aegon Cappital uit. TKPI is een handelsnaam van Aegon Investment Management B.V. en beheert fondsen onafhankelijk van Aegon. TKPI selecteert wereldwijd de beste vermogensbeheerders.

Chat met ons

Chat met ons×

Vul je gegevens in zodat we je beter kunnen helpen. Wel zo makkelijk!

Wij blijven onze chat steeds verbeteren. Heb je tips? Geef ze dan aan ons door!

Welkom op de Livechat van Aegon Cappital. Een medewerker helpt je zo snel mogelijk.