Ontdek het effect van onze pensioenkracht

Het pensioen; de meeste mensen weten wel dat ze iets moeten regelen voor hun financiële toekomst. Maar worden afgeschrikt door de afkortingen, ingewikkelde rekenmodellen en complexe keuzes. En dat terwijl het opbouwen van een goed pensioen juist vraagt om slimme keuzes en op tijd beginnen. Aegon Cappital wil het verschil maken. Door heldere informatie te bieden, inzicht te geven in de mogelijkheden en het maken van keuzes heel eenvoudig te maken. Alles om onze klanten een bewuste keuze te laten maken voor een financieel gezonde toekomst. Vandaag, morgen en in de toekomst.

Ontdek onze pensioenkracht

Onze pensioenkracht

Aegon Cappital is het resultaat van de bijzondere krachtenbundeling tussen Aegon PPI en Cappital. We geloven erin dat we samen het verschil maken voor werknemers, werkgevers en adviseurs. Door het beste van twee werelden te bieden binnen één PPI.

  • Een pensioen dat werknemers écht centraal stelt door eenvoudig en toegankelijk inzicht, overzicht en heldere keuzes te bieden.
  • Een pensioen dat werkgevers volop in kunnen richten op basis van eigen wensen en behoeften.
  • En een pensioen dat adviseurs ondersteunt om goed onafhankelijk advies aan werkgevers en werknemers te geven.

Kortom, met Aegon Cappital wordt het pensioen weer een onderscheidende arbeidsvoorwaarde.

Drie krachtige redenen om voor ons te kiezen

1. Persoonlijke keuzes én pensioengericht beleggen

De verantwoordelijkheid voor een goed pensioen ligt meer dan ooit bij de werknemer zelf. Dat vraagt om inzicht én overzicht in de eigen pensioensituatie. Én om slimme manieren om zelf keuzes te maken. Want pensioen is al moeilijk genoeg.

Daarom houden we de communicatie en onze beloftes graag helder. Met een overzichtelijke app voor werknemers, een toegankelijk online portaal en een prijswinnende Profielwijzer die het belang van een juiste keuze van het beleggingsprofiel binnen het hele financiële plaatje laat zien.

We werken met een pensioengerichte beleggingsaanpak. Dat betekent dat we de beleggingen afstemmen op de (pensioen)leeftijd. Zo bieden we werknemers de gelegenheid om vandaag de juiste keuzes te maken. Persoonlijke keuzes die ervoor zorgen dat zij nu al goed voor later kunnen zorgen.

Lees meer

2. Eenvoud én keuzevrijheid

Elke werkgever is anders en stelt andere eisen aan een pensioenregeling. Daarom vinden we het belangrijk dat werkgevers wat te kiezen hebben. Of ze nu één of heel veel werknemers hebben. De werkgever maakt die keuzes samen met een adviseur. Om zo het beste aan te sluiten op zijn manier van werken en de wensen van de werknemers. Met keuze uit verschillende gerenommeerde risicoverzekeraars en vermogensbeheerders.

Lees meer

3. Persoonlijke aandacht én digitale ondersteuning

Sommige zaken regelt u liever zelf, andere zaken regelt u liever in overleg. Daarom combineren we gebruiksvriendelijke portalen en geavanceerde administratiesystemen met een toegewijd Serviceteam voor adviseurs, een Werkgeversdesk voor werkgevers en een Pensioendesk voor werknemers. Zo helpen wij persoonlijk om alles uit de pensioenregeling te halen.

Lees meer

Ontdek onze pensioenkrachten

Heeft u vragen over specifieke klanten, onze producten of wilt u een offerte aanvragen? Dan kunt u contact opnemen met het Aegon Cappital Serviceteam. Ons team is van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur bereikbaar via telefoonnummer (070) 344 45 08 en via het e-mailadres service@aegoncappital.nl.

Groepsfoto

Betrouwbare partners

Aegon Cappital brengt een verfrissende én betrouwbare dynamiek binnen het speelveld van belegginspensioen. Aegon Cappital combineert de kracht van Aegon, elipsLife, Aegon Asset Management, TKP Pensioen, TKP Investments en gerenommeerde vermogensbeheerders. Dat geeft ons een bewezen trackrecord. En onze klanten de garantie dat we doen wat we beloven.

Lees meer

Meer weten?

Chat met ons

Chat met ons×

Vul je gegevens in zodat we je beter kunnen helpen. Wel zo makkelijk!

Wij blijven onze chat steeds verbeteren. Heb je tips? Geef ze dan aan ons door!

Welkom op de Livechat van Aegon Cappital. Een medewerker helpt je zo snel mogelijk.