Altijd iets te kiezen

Elk bedrijf is anders. Daarom stelt u bij ons een pensioenregeling samen die écht bij u past. Uitgangspunt is de beschikbare premieregeling. De premie die u als werkgever hierbij betaalt, vormt de basis van het pensioenkapitaal dat uw medewerkers opbouwen. Hiervan kopen zij op de pensioendatum een pensioen. Maar binnen de beschikbare premieregeling kunt u diverse keuzes maken. Om het u makkelijk te maken, zetten we twee opties naast elkaar.

Altijd iets te kiezen

Een pensioenplan op abonnementsbasis

Met het Pensioenabonnement kiest u voor een complete en overzichtelijke pensioenregeling. Het aantal keuzes houden we beperkt. 
 

Wanneer kiest u voor het abonnement?

  • Ik wil niet teveel keuzes hoeven maken
  • Ik kies voor duidelijkheid, zekerheid en gemak
  • Ik wil flexibel blijven en niet vastzitten aan een meerjarig contract
  • Ik breng mijn risicoverzekeringen onder bij Aegon

Een pensioenplan op contractbasis

Met het Pensioencontract kiest u voor een complete pensioenregeling waarop u zelf veel invloed heeft. U bepaalt bijvoorbeeld wie het pensioen van uw medewerkers belegt.

Wanneer kiest u voor het contract?

  • Ik bepaal graag zelf de volledige pensioenregeling
  • Ik kies voor maatwerk, zekerheid en invloed
  • Ik wil voor meerdere jaren weten waar ik aan toe ben
  • Voor mijn risicoverzekeringen wil ik kunnen kiezen tussen Aegon en elipsLife

MoneyView beloont Aegon Cappital met 5 sterren

Financieel onderzoeksbureau MoneyView heeft 13 premieovereenkomsten van 11 verschillende aanbieders onder de loep genomen. En wat blijkt? Aegon Cappital wint als enige 5 sterren in de categorie ‘prijs’! Ons pensioencontract met risicodekking bij elipsLife biedt de gunstigste verhouding tussen verwachte deelnemersopbrengsten en werkgeverslasten.

MoneyView

Goed om te weten

U mag van ons altijd uitstekende deelnemerscommunicatie, een betrouwbaar en verantwoord beleggingsbeleid en een uitstekende service verwachten. Daarbij maakt het niet uit of u kiest voor een pensioenplan op abonnements- of contractbasis.

Interesse in een pensioenregeling bij Aegon Cappital? Neem contact op met uw adviseur. Of vind een adviseur bij u in de buurt.

Vind een adviseur