Altijd iets te kiezen

Elk bedrijf is anders. Daarom vinden wij het belangrijk dat u een pensioenregeling kunt samenstellen die bij u past. Uitgangspunt bij Aegon Cappital is een beschikbare premieregeling. De premie die u als werkgever hierbij betaalt vormt de basis van het pensioenkapitaal dat uw medewerkers opbouwen. Hiervan kopen zij op de pensioendatum een pensioen. Maar binnen de beschikbare premieregeling kunt u diverse keuzes maken. Om het u gemakkelijk te maken, zetten we twee opties naast elkaar.

Altijd iets te kiezen

Een pensioenplan op abonnementsbasis:

Met het Pensioenabonnement kiest u voor een complete en overzichtelijke pensioenregeling. Het aantal keuzes houden we beperkt. 
 

Wanneer kiest u voor het abonnement?

  • Ik wil niet teveel keuzes hoeven maken
  • Ik kies voor duidelijkheid, zekerheid en gemak
  • Ik wil flexibel blijven en niet vastzitten aan een meerjarig contract

Een pensioenplan op contractbasis:

Met het Pensioencontract kiest u voor een complete pensioenregeling waarop u zelf veel invloed heeft. U bepaalt bijvoorbeeld wie het pensioen van uw medewerkers belegt.

Wanneer kiest u voor het contract?

  • Ik bepaal graag zelf de volledige pensioenregeling
  • Ik kies voor maatwerk, zekerheid en invloed
  • Ik wil graag voor meerdere jaren weten waar ik aan toe ben

Goed om te weten:

U mag van ons altijd uitstekende deelnemerscommunicatie, een betrouwbaar & verantwoord beleggingsbeleid en een uitstekende service verwachten. Daarbij maakt het niet uit of u kiest voor een pensioenplan op abonnements- of contractbasis.

Interesse in een pensioenregeling bij Aegon Cappital? Neem contact op met uw adviseur. Of vind een adviseur bij u in de buurt.

Bent u ook op zoek naar andere secundaire arbeidsvoorwaarden voor uw medewerkers? Bijvoorbeeld een arbeidsongeschiktheidsverzekering of een netto pensioenregeling? Kijk dan eens op de website van Aegon.

Vind een adviseur