Altijd iets te kiezen

Elk bedrijf is anders. Daarom vinden wij het belangrijk dat u een pensioenregeling kunt samenstellen die bij u past. Uitgangspunt bij Aegon Cappital is een beschikbare premieregeling. De premie die u als werkgever hierbij betaalt vormt de basis van het pensioenkapitaal dat uw medewerkers opbouwen. Hiervan kopen zij op pensioendatum een pensioen. Maar binnen de beschikbare premieregeling kunt u diverse keuzes maken. Om het u gemakkelijk te maken, zetten we twee opties naast elkaar.

Altijd iets te kiezen

Een pensioenplan op abonnementsbasis:

Met het Pensioenabonnement kiest u voor een complete en overzichtelijke pensioenregeling. Het aantal keuzes houden we beperkt. 
 

Wanneer kiest u voor abonnement?

  • Ik wil niet teveel keuzes hoeven maken
  • Ik kies voor duidelijkheid, zekerheid en gemak
  • Ik wil flexibel blijven en niet vastzitten aan een meerjarig contract

Een pensioenplan op contractbasis:

Met het Pensioencontract kiest u voor een complete pensioenregeling waarop u zelf veel invloed heeft. U bepaalt bijvoorbeeld wie het pensioen van uw medewerkers belegt.

Wanneer kiest u voor contract?

  • Ik bepaal graag zelf de volledige pensioenregeling
  • Ik kies voor maatwerk, zekerheid en invloed
  • Ik wil graag voor meerdere jaren weten waar ik aan toe ben

Goed om te weten:

U mag van ons altijd uitstekende deelnemerscommunicatie, betrouwbaar & verantwoord beleggingsbeleid en een uitstekende service verwachten. Daarbij maakt het niet uit of u kiest voor een pensioenplan op abonnements- of contractbasis.

Interesse in een pensioenregeling bij Aegon Cappital? Neem contact op met uw adviseur. Of vind een adviseur bij u in de buurt.

Bent u ook op zoek naar andere secundaire arbeidsvoorwaarden voor uw medewerkers? Bijvoorbeeld een arbeidsongeschiktheidsverzekering of een netto pensioenregeling? Kijk dan eens op de website van Aegon.

Vind een adviseur

Chat met ons

Chat met ons×

Vul je gegevens in zodat we je beter kunnen helpen. Wel zo makkelijk!

Wij blijven onze chat steeds verbeteren. Heb je tips? Geef ze dan aan ons door!

Welkom op de Livechat van Aegon Cappital. Een medewerker helpt je zo snel mogelijk.