Eenvoud én keuzevrijheid?

Elke werkgever is anders en stelt andere eisen aan een pensioenregeling. Daarom vinden wij het belangrijk dat u wat te kiezen heeft. En kunt u bij ons een pensioenregeling samenstellen die bij u en uw werknemers past. Of u nu één of heel veel werknemers heeft.

Eenvoud én keuzevrijheid

Ons assortiment

Wij bieden de perfecte balans tussen eenvoud en maatwerkmogelijkheden. Een uitgekiende samenwerking met de beste vermogensbeheerders in de wereld zorgt voor goede beleggingsrendementen en kostenefficiëntie, zodat uw werknemers een hoger pensioen kunnen opbouwen.

Pensioenplan op abonnementsbasis: eenvoud, gemak en lage kosten

Met het Pensioenabonnement kiest u voor een eenvoudige en overzichtelijke pensioenregeling. Het is een complete pensioenregeling op basis van een beschikbare premie. U heeft zo geen omkijken naar uw pensioenregeling.

  • Eenvoud en gemak
  • Maximale flexibiliteit tegen scherpe tarieven
  • Een moderne en digitale pensioenregeling

Pensioenreglement Pensioenabonnement Aegon PPI
Uitvoeringsovereenkomst Pensioenabonnement Aegon PPI

Pensioenplan op contractbasis: keuzevrijheid met unieke combinatiemogelijkheden

Met het Pensioencontract kiest u voor een overzichtelijke pensioenregeling die unieke combinatiemogelijkheden biedt. En deze combinatiemogelijkheden bieden wij al vanaf één werknemer.

  • Meer keuze binnen een passende pensioenregeling
  • Keuze uit onafhankelijke wereldwijde vermogensbeheerders
  • Moderne en digitale pensioenregeling

Aanvulling op uw pensioenplan: Persoonlijk Pensioen

Als werkgever wilt u goed voor uw werknemers zorgen. Maar nu de overheid zich steeds meer terugtrekt, moeten uw werknemers meer zelf regelen en keuzes maken voor hun pensioen. Met Persoonlijk Pensioen kunt u op een flexibele en betaalbare manier helpen. Wij bieden Persoonlijk Pensioen als aanvulling op de pensioenregeling.

Wanneer is Persoonlijk Pensioen iets voor u?

  • Als u uw werknemers een aantrekkelijke extra arbeidsvoorwaarde wilt bieden waarbij uw werknemers op een eenvoudige manier inzicht krijgen in hun financiële situatie.
  • Als u uw werknemers optimale begeleiding wilt bieden waarbij uw adviseur uw werknemers helpt bij het maken van keuzes in de pensioenregeling.
  • Als u het ziekteverzuim wilt verlagen. Met financieel fitte werknemers verlaagt u de kans op uitval door stressfactoren.
  • Als u invulling wilt geven aan uw zorgplicht als werkgever.

ontdek wat persoonlijk pensioen is

Compleet assortiment

Natuurlijk krijgt u met Aegon Cappital ook alle voordelen van Aegon Zakelijk. Aegon Zakelijk biedt u een compleet assortiment aan (pensioen)producten voor werkgevers en werknemers. Een netto pensioenregeling of arbeidsongeschiktheidsverzekering regelt u eenvoudig voor uw klanten. Maar ook innovatieve uitvoerders zoals Stap Algemeen Pensioenfonds en Knab bank behoren tot de mogelijkheden.

Vind een adviseur

Chat met ons

Chat met ons×

Vul je gegevens in zodat we je beter kunnen helpen. Wel zo makkelijk!

Wij blijven onze chat steeds verbeteren. Heb je tips? Geef ze dan aan ons door!

Welkom op de Livechat van Aegon Cappital. Een medewerker helpt je zo snel mogelijk.