Geen gedoe maar gemak

Persoonlijk als je contact zoekt. Makkelijk als je het digitaal doet. Op die manier houden we je leven als werkgever overzichtelijk.

Geen gedoe maar gemak

Zo beginnen we onze samenwerking

Stap 1: Zorgeloos overstappen

Onze overstapservice werkt nauw samen met je adviseur. Samen stellen we een strak schema op, zodat het proces vlekkeloos verloopt. Voor je het weet is de pensioenregeling klaar voor gebruik. Nog niet eerder een pensioenregeling gehad? Vlieg door naar stap 3.

Stap 1: Zorgeloos overstappen

Stap 2: Collectieve waardeoverdracht?

Een belangrijke vraag bij het inregelen van de nieuwe pensioenregeling: wil je het eerder opgebouwde pensioen meenemen naar Aegon Cappital? Dit wordt collectieve waardeoverdracht genoemd. Handig als je bijvoorbeeld alle pensioenen bij dezelfde pensioenuitvoerder wilt hebben. Bespreek samen met je adviseur wat het beste past.

Stap 2: Collectieve waardeoverdracht?

Stap 3: Let’s connect

Onze administratie is gekoppeld aan de Basisregistratie Personen en het UWV. Hierdoor krijgen we mutaties zoals verhuizingen automatisch door. Wel zo handig! Het is ook mogelijk een koppeling aan te brengen met je eigen salarissysteem.

Stap 3: Let’s connect

Stap 4: Nog even je aandacht

Je werknemers zijn opgenomen in onze administratie en alle gegevens staan klaar in het werkgeversportaal. Voor een paar praktische zaken vragen we nog even je aandacht. Zoals het aanmaken van een gebruikersnaam en het controleren van de gegevens. Zo zorgen we samen voor een vliegende start.

Stap 4: Nog even je aandacht

Stap 5: Alles geregeld! Toch nog een vraag?

Voor veel pensioenvragen is je adviseur het eerste aanspreekpunt. Maar wij staan natuurlijk ook voor je klaar. Je bereikt de werkgeversdesk tijdens kantooruren op 050 522 50 70.

Stap 5: Alles geregeld! Toch nog een vraag?

En zo loopt het daarna

Geef mutaties eenvoudig door

Op het werkgeversportaal staan alle aangeleverde gegevens. Hiermee heb je altijd inzicht en overzicht. Bekijk bijvoorbeeld de hoogte van de nota. En geef wijzigingen zoals salarismutaties en in- en uitdiensttredingen met één druk op de knop door.

Geef mutaties eenvoudig door

Inzicht in gemaakte pensioenkeuzes

Waarschijnlijk wil je graag weten welk percentage van je werknemers bewuste pensioenkeuzes maakt. Bijvoorbeeld door de Profielwijzer in te vullen. Dat inzicht bieden we via een speciaal dashboard. Je adviseur kan meekijken. Blijft het percentage achter bij ons gemiddelde? Dan gaan we graag in gesprek om te kijken wat we daaraan kunnen doen.

Inzicht in gemaakte pensioenkeuzes

En dan nog dit:

Persoonsgegevens zijn bij ons in goede handen

We gaan zorgvuldig om met de persoonlijke gegevens van je werknemers. Hoe we dat doen? Je leest het in ons privacystatement.