Samen vooruitkijken

We weten dat veel mensen pensioen ingewikkeld vinden. Daarom houden we het zo eenvoudig mogelijk.

Samen vooruitkijken

Eenvoudig digitaal inzicht

Op Mijn Aegon Cappital zien uw medewerkers in één oogopslag:

  • hoeveel pensioen er tot nu toe opgebouwd is
  • wat de verwachte pensioenuitkering is
  • welke profielkeuze er gemaakt is
  • waarvoor zij wel en niet verzekerd zijn

Maar niet iedereen zit dagelijks achter een computer. Daarom hebben we een app die snel en eenvoudig inzicht geeft in het pensioen bij Aegon Cappital.

Eenvoudig digitaal inzicht

Profielwijzer helpt kiezen

Met de profielwijzer bepalen uw medewerkers hun risicoprofiel voor het beleggen. Invullen kan binnen 5 minuten. Het risicoprofiel geeft aan hoeveel risico uw medewerker wil én kan nemen. En zegt ook welke manier van beleggen het best bij hen past.

Iedereen 'goed met geld'

Maar hoe eenvoudig we het ook maken, mensen goed met geld maken, gaat niet vanzelf. Dus doen we er alles aan om uw medewerkers in beweging te krijgen. Dat doen we graag samen met u en uw eventuele adviseur. Het programma Pensioencoach helpt daarbij. Een trainingsprogramma waarbij u zelf bepaalt wat past bij uw bedrijf. Want een echte coach weet dat je niet iedereen op dezelfde manier in beweging krijgt.

Kies een workout

Groepstraining op de werkvloer! Voor iedereen die wil weten wat de pensioenregeling wel en niet biedt. Of die wil zien welke keuzes er via de persoonlijke digitale omgeving gemaakt kunnen worden.

Conditietest: Pensioen is net als het lopen van lange afstanden. Succes valt of staat met een goede conditie. Laat daarom regelmatig de pensioenconditie van uw medewerkers controleren in een individueel pensioengesprek. Zo weten ze zeker dat hun pensioen zich ontwikkelt op een manier dat bij hen past.

Inspiratie: Dat sporten goed voor je is, weten we allemaal. En dat het verstandig is om je in je financiën te verdiepen ook. Toch schiet het er vaak bij in. Daarom bieden we inspiratie in de vorm van blogs, artikelen met concrete tips en een magazine. Zodat we het leuker en makkelijker maken om aan de slag te gaan met je pensioen.

Vul de workout aan

Let the games begin! Onze pensioenpubquiz is de ideale manier om op een luchtige manier iets over je pensioen te leren. En ondertussen met je collega’s de strijd aan te gaan. Wie gaat er met de beker vandoor?

Beïnvloedt koffie onze sportprestaties? De meningen hierover zijn verdeeld. Maar onze pensioenbarista weet als de beste wat goede koffie wél doet. Iedere pensioenbijeenkomst wordt goed bezocht!

Niet genoeg aan één realiteit? Stap dan in onze Augmented Reality! We koppelen onze Augmented Reality Experience aan het individuele pensioengesprek. Zowel tijdens het gesprek als tijdens de ervaring staan life events en pensioen centraal. Zo brengen we pensioen écht dichtbij.