Wie vooruitdenkt, laat zich niet verrassen

Een goed pensioen in een leefbare wereld. Met Aegon Cappital weet je zeker dat je het goed geregeld hebt voor je medewerkers. En op tijd klaar bent voor het nieuwe pensioenakkoord. Zo is een deel van de nieuwe regels nu al onderdeel van onze pensioenregelingen.
Natuurlijk denken we ook met je mee over de juiste keuzes voor het uitvoeren van de overige wijzigingen. We beleggen altijd duurzaam. En we bieden je medewerkers een eigen online omgeving waarin ze alle opties voor hun persoonlijk pensioenvermogen zelf kunnen beheren. Zo helpen we ze op een innovatieve manier na te denken over hun pensioen.

vooruitdenken
Pensioenakkoord

Van pensioenakkoord naar pensioenregeling

Veel werkgevers vragen zich af of ze nu al iets moeten met het pensioenakkoord. Het antwoord: ja. Bekijk onze aanpak verpakt in 5 B’s. 
Lees verder over het pensioenakkoord

slimme keuzes

Hulp bij het vooruitdenken

Nu slimme keuzes maken voor later. Dat is het doel. Alleen gaat dat meestal niet vanzelf.  Daarom introduceren we AegonCappital@Work. Een variatie van activaties om mensen te activeren, pensioen leuk te maken en het pensioenbewustzijn te verhogen.
Bekijk Aegon Cappital @Work

Duurzaam

Een duurzame wereld

Vooruitdenken gaat over meer dan zorgen voor een goed pensioen. Het gaat ook om zorgen voor de wereld waarin je van dat pensioen kunt genieten.
Lees hoe we dat doen

Pensioenregeling

Stel zelf je regeling samen

Elk bedrijf is anders. Daarom vinden we het belangrijk dat je een pensioenregeling kunt samenstellen die bij je past.
Bekijk de mogelijkheden

Vooruitdenken met Vodafone Ziggo

Wat vooruitdenken betekent voor Vodafone Ziggo? Zorgen dat je morgen relevant bent. Voor je klanten én je werknemers. Thijs van Loon vertelt hoe ze dat aanpakken. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere klanten? Lees ze hier

Zullen we kennismaken?

We kunnen er nog véél meer over schrijven, maar zullen we gewoon een keer kennismaken?
Als je hieronder jouw gegevens invult, dan nemen we contact op voor een (virtuele) kop koffie.