Denk vooruit met Aegon Cappital @Work

Keuzes maken we zoveel mogelijk vanuit het hart. Als het om financiële keuzes gaat, is daarbij je hoofd ook belangrijk. Bij Aegon Cappital weten we dat het uitsluitend aanbieden van een online omgeving daarvoor niet voldoende is. Daarom hebben we Aegon Cappital @Work. Een variatie van activaties om mensen te activeren, pensioen leuk te maken en het pensioenbewustzijn te verhogen. Zodat werknemers de juiste keuzes kunnen maken voor een gezonde financiële toekomst.

@Work

Wat is @work?

Een mooie mix aan verschillende activatiemanieren. Van pensioenbarista tot pensioenpubquiz. Van e-learning tot augmented reality experience. Bepaal zelf wat past en welke combinaties aanspreken.
We vertellen er graag meer over, en een voorstel op maat behoort zeker tot de mogelijkheden!

En dit levert het onder meer op:

  • We helpen meer werknemers met het maken van bewuste pensioenkeuzes. Zoals het bepalen van een risicoprofiel, wel of niet extra pensioen opbouwen en extra zekerheid regelen voor de partner als dat gewenst is
  • Meer werknemers loggen in op Mijn Aegon Cappital 
  • Meer werknemers hebben een goed beeld van hun toekomstig pensioeninkomen
  • Meer werknemers weten dat belangrijke gebeurtenissen in het leven ook invloed hebben op hun pensioen. 

Denk vooruit met FinSnap

Het leven loopt vaak net anders dan gepland. Dat kan leuk én lastig zijn. Wat gebeurt er bij verhuizen? Of bij het verliezen van je baan? Dan wil je weten hoe het zit met je geldzaken. Daarom heeft Aegon FinSnap. Deze online tool geeft in 10 minuten inzicht in jouw financiën voor nu en later.

In 4 eenvoudige stappen geven we inzicht in de huidige en toekomstige inkomsten en brengen we de uitgaven in kaart brengt. Ook kun je met FinSnap spelenderwijs ontdekken hoe je zelf je geldzaken beïnvloedt. Zie bijvoorbeeld wat er gebeurt met je huidige inkomen, als je iets extra’s achter de hand houdt voor onverwachte momenten in de toekomst.

Deelnemeractivatie 2.0 bij VodafoneZiggo

Jan Erik Krikken en Loes Polman, Reward Managers VodafoneZiggo:

'Wie voor zijn pensioenregeling een goede partner zoekt voor activatie en communicatie, is bij Aegon Cappital aan het juiste adres. Bijkomend voordeel voor ons is dat Aegon Cappital een heel volledig pakket aanbiedt. De mogelijkheid om je te verzekeren voor nabestaandenpensioen als je uit dienst gaat, is voor ons bijvoorbeeld absoluut een pre. We hebben ook een gesprek gehad met een beleggingsexpert van Aegon Cappital. Hij legde ons onder andere uit hoe er voor Aegon Cappital wordt belegd. Dat gaf ons het vertrouwen dat we nodig hadden. En het liet zien hoeveel kennis en kunde Aegon Cappital zelf in huis heeft.' 

Lees het hele interview

Zullen we kennismaken?

We kunnen er nog véél meer over schrijven, maar zullen we gewoon een keer kennismaken? Als je hieronder jouw gegevens invult, dan nemen we contact op voor een (virtuele) kop koffie.