Een pensioen dat grip geeft op de toekomst

Hoeveel mensen kent u die zich helemaal inlezen in het hoe en wat van hun pensioen? Waarschijnlijk niet veel. De meeste mensen zien pensioen toch als een ver-van-mijn-bed-show. Iets waar men zelf weinig invloed op heeft. Bij Aegon Cappital laten we onze deelnemers graag ervaren dat een goed pensioen helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. 

De kosten van beleggen

Uw pensioen wordt belegd

Aegon Cappital biedt u een pensioenregeling op basis van beschikbare premie. Dit betekent dat uw werkgever elke maand een pensioenpremie aan ons betaalt. De hoogte van de premie hangt af van uw salaris en uw leeftijd. Op uw pensioendatum koopt u van uw pensioenpot een pensioenuitkering. Dat kan bij Aegon of bij een andere verzekeraar. De hoogte van uw pensioen staat hierdoor vooraf niet vast.

Beleggen op een manier die écht bij u past

Uw pensioenpot groeit doordat onze experts rendement behalen uit beleggingen. Daar zitten bepaalde risico’s aan. Want hoe risicovoller een belegging is, hoe groter de kans op een hoog rendement. En andersom.

Hoeveel risico kunt en wilt u nemen? Met onze prijswinnende Profielwijzer bepaalt u binnen 5 minuten welke manier van beleggen écht bij u past. Het zal u verrassen. U vindt de Profielwijzer op Mijn Aegon Cappital.

Ga naar de Profielwijzer

Beleggen op een manier die écht bij u past

Een pensioenregeling met vele extra’s

Binnen de pensioenregeling bouwt u niet alleen pensioen op voor uzelf. Er is vaak veel meer geregeld, zoals een uitkering voor uw partner en kinderen als u overlijdt. Soms is er ook iets geregeld voor als u arbeidsongeschikt raakt. Ook kunt u vaak zelf een aantal keuzes maken voor uw pensioen. We hebben alles helder op een rijtje gezet in uw Pensioen 1-2-3 op Mijn Aegon Cappital. 

Nieuwsgierig wat uw werkgever voor u heeft geregeld?

Altijd inzicht en controle

Hoe weet u of uw pensioen voldoende is? Heeft u straks genoeg geld om de dingen te doen die u belangrijk vindt? Met Mijn Aegon Cappital heeft u altijd en overal inzicht in uw inkomsten en uitgaven na uw pensionering. U vindt er de Profielwijzer, heldere overzichten, Pensioenplanner en regelt daar uw pensioenzaken eenvoudig zelf.  Met de Pensioenplanner kunt u ook berekenen wat er gebeurt als u eerder met pensioen gaat. Of als u nu begint met extra sparen. Zo staat u later nooit voor verrassingen.